Инапласт, София - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Зимни градини, Сенници
начало - Инапласт, Софияпродукти - дограма, щори, сеннициуслуги - дограма, зимни градинигалерия - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Сенниципромоции - AL дограма, PVC дограмаконтакти - Инапласт, София
 
Повече информация за стъкла и стъклопакети вижте тук

PVC дограма

ЗАЩО PVC? Широко разпространено е мнението, че пластмасовата дограма е най-добрият вариант при подмянa.Тя има високи показатели на топло и звукоизолация; трудно се възпламенява и не поддържа горенето; има висока стабилност и устойчивост на атмосферни влияния; има дълъг живот и не изисква специална поддръжка. Това наистина е така, при условие, че материалът от който се изработва отговаря на последните технологични постижения. Поради своите добри топлоизолационни свойства, прозорците от поливинилхлорид се използват главно за остъкляване на жилищни сгради. От PVC могат да се изработват преградни стени и входни врати, но площта на остъкляване тук е много по-малка. Пластмасовите профили предлагат богато разнообразие от форми и цветове, което ги прави подходящи за изработка на прозорци както за новопостроени жилища, така и при ремонт на стари сгради.

Inaplast Ltd. работи с PVC профили на Veka, ProfiLink и KMG. Световни лидери в производството на PVC профили. Според дизайна и степента на топлоизолация те са от 4 до 6-камерни.

5-КАМЕРНА PVC ДОГРАМА VEKA

veka дограмаСистемата на Veka има класически дизайн, много добри изолационни качества на профилите и оптимална звукоизолация. Профилите са устойчиви на всякакви климатични условия, а също така са лесни почистване и поддръжка. Базовата ширина е 70мм, а дебелината на външната стена е 3мм. Системата обединява най-съвременна прозрачна технология с висока икономическа рентабилност. Профилните системи на Veka отговарят на най-високите международни стандарти и са изработени под строгият немски контрил. Петкамерните 70 мм профили гарантират отлична топлоизолация на съвременно ниво. Така дори при мащабни проекти се спазва приниципа за енергийна ефективност и намаляване разходите за отопление. Профилите са съвместими с останалите 70-мм системи на VEKA, което осигурява гъвкавост при работата с тях. Наред с това прозорците от профили Veka, могат да бъдат оборудвани с всеки стандартен обков. Те са с черни или сиви уплътнители и стандартно остъклени със стъклопакет с дебелина 24 мм.

СИСТЕМА ЗА PVC ДОГРАМА НА PROFILINK

Profilink дограмаPVC прозоречна система на Profilink Premium е с 6 камерно водобранно крило с ширина 80 мм и 5 камерна каса с ширина 70 мм. С много добри топлоизолационни характеристики.
Висока шумоизолация, осигуряваща тишина и спокойствие във вашия дом. Висококачествен PVC материал, устойчив на въздействието на външната среда. Специалния профил на крилото дава възможност за предпазване от атмосферни влияния (слънце, дъжд и прочие), което помага да се запази и гуменото уплътнение за по дълго време. Топлоизолационни характеристики U=1,27 W/m²K. Висока шумоизолация Rw=33 db, осигуряваща тишина и спокойствие във вашия дом. Обковът с марка Siegenia Aubi и Maco са широко разпространени и добре познати на българския пазар поради несъмнено добрите си качества изпитани във времето.

ПРОФИЛНИ СИСТЕМИ НА KMG

Профилните системи за врати и прозорци, с продуктовото име KMG, са познати както на българския, така и на чуждестранния пазар. Богатото разнообразие от системи и постоянното подобрение на различните профили, допринася за развитието, обогатяването и модернизирането на предлаганите решения.

KMG PVC дограма

Фирмата е в постоянно търсене на нови, по-добри решения, с които да улеснява работата на клиента, както и да спестява средства на крайния потребител. ПВЦ профилните системи KMG са израз на стил, качество, стабилност и изчистен дизайн.

Новата 6-камерна система „Prestige"на KMG, главно е предназначена за външен пазар - за страни с по-студен климат като Украйна, Русия, Молдова, Сибир и др., като можем да гарантираме на нашите клиенти отличните качества на профила, тъй като преди пускането на серията на пазара бяха направени множество тестове в независими чуждестранни лаборатории за коефициента на свиваемост на профила, тъй като това е основен фактор за страните, намиращи се в по-студен климатичен пояс.

Освен с изключителните си топло изолационни качества профилите от серията „Prestige" се отличават и с това, че са устойчиви на вятър, дъжд, корозия, влага, прах, както и на UV-лъчи. Специално изработените отводнителни канали не позволяват на водата да проникне в профила и да се образува влага и конденз. Също така специфичният не вибриращ материал, от който се изработват профилите KMG като цяло, прави профилите изключително подходящи за изграждането на болници, училища и офис сгради! 

 

     уеб дизайн | Инапласт, София - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Зимни градини, Сенници

   
 безпрофилно остъкляване
 


       щори

       щори

       пвц

       pvc дограма

       пвц 

       пвц

       пвц

       пвц

       пвц