Инапласт, София - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Зимни градини, Сенници
начало - Инапласт, Софияпродукти - дограма, щори, сеннициуслуги - дограма, зимни градинигалерия - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Сенниципромоции - AL дограма, PVC дограмаконтакти - Инапласт, София
 
Навеси и козирки

Приложение

Навесът основно се поставя за закриване на тераси и открити помещения, като предпазна мярка от снегонавявания, дъждове, слънце и други климатични условия. Съвременното строителство предлага на пазара много често само незакрити огромни тераси, които в един момент остават неизползваеми и с течение на времето започват да се появяват проблеми върху цялата сграда. Предлагаме различни и интресни модели в зависимост от вашите предпочитания и стил.

Навесът е идеално решение за покриването на открити тераси с по-малка или по-голяма открита площ. Когато площа е частично открита се поставя само козирка, а когато е изцяло открита се прави навес, който може да бъде съобразен с цвета и структурата на сградата.

навес  навес на тераса 

Видове навеси

Навес от закален алуминий и поликарбонат - Най-новите ни навеси, които изобретихме за вас се правят от закален алуминий /изключително издръжлив на тежки натоварвания и различни климатични условия/ и поликарбонат. Закаленият алуминий запазва цветът си и няма нужда да се лакира или боядисва. Алуминият не ръждясва, изглежда добре и е лесен за поддръжка, а ние можем да предложим различен дизайн на конструкциите.

Покривната част на навесът може да бъде от различен вид поликарбонат (клетъчен или плътен), различни видове закалени стъкла, триплекс или панели.
 
навес  навес на тераса 

Аксесоари

- улуци - към всеки навес може да се монтира и улук с цвят съобразен със сградата или вашите желания. Работим с 5 основни цвята – бял, черен, червен, кафяв и зелен. Най-често използвания цвят е кафевият, той е универсален.

- снегозадържащи елементи - тяхната роля се изразява в това да спират снега да не се изсипва изведнъж, което е сериозен проблем през зимата. Този проблем може да предизвика много материални щети и физически травми, така че не си спестявайте този крайно необходим аксесоар.

- алуминиеви простори – те са стават част от общата конструкция на навесът и придобиват един нов и елегантен стил.

навеси навес

 

Инапласт, София - навеси, козирки

   
 

 

        козирка

        козирка

        козирка

        навеси

        навес

        навеси