Инапласт, София - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Зимни градини, Сенници
начало - Инапласт, Софияпродукти - дограма, щори, сеннициуслуги - дограма, зимни градинигалерия - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Сенниципромоции - AL дограма, PVC дограмаконтакти - Инапласт, София
 
Алуминиева дограма

Защо Алуминий? Алуминият е материал с добра топлопроводимост, здравина и устойчивост на корозия. Той е лек, лесно се поддържа и има отличен външен вид. Това го прави подходящ материал за изработка на прозорци, витрини, входни врати и вътрешни преградни стени. Алуминиевите профили са два вида: с прекъсната термовръзка и без прекъсната термовръзка. За външно остъкляване се използват алуминиеви профили с прекъсната термовръзка. При тях за да се прекъсне топлинния поток и да се осигури по-добра топлоизолация вътрешната и външната част на профила са разделени чрез подходящ термоизолатор. Този тип профили се използват за жилищни, административни сгради, и търговски обекти. Алуминиевите профили без прекъсната термовръзка са подходящи за изработка на преградни стени и други вътрешни конструкции.

Inaplast работи с профили Albio и Alpin на фирмата Exalco

Система за алуминиева дограма с прекъснат термомост

Отваряема система с прекъснат термомост, която позволява изработката на всички възможни врати, прозорци и витрини на магазини, прави възможни дори най-сложните конструкции, като защитава помещенията от горещина, студ и шум. Със своя модерен дизайн тази серия гарантира постигането на най-високи естетически стандарти. Има система за водонепроницаемост с три EPDM уплътнения.

Система за алуминиева дограма – студен профил. Отваряема система, която позволява изпълнението на всички възможни врати, прозорци и витрини на магазини, удовлетворяващи дори най-стриктните международни стандарти за качество. Тази серия включва много профили с разнообразен дизайн. Има система за водонепроницаемост с три EPDM уплътнения.

Система сгъваеми врати тип хармоника за затваряне на големи площи в магазини, басейни и веранди. Крилата са двойно сгъваеми с горно окачване в специален профил. Долу са водени по направляващ канал, което гарантира лесната им и безшумна употреба.

Вътрешни прегради.
Офисни преградни системи, които осигуряват естетика, функционалност и лесно производство. Разнообразието от профили предлага възможност за монтиране на стъкла и панели с различни размери (осигурявайки добра шумоизолация), регулируеми венециански щори без видим механизъм и дървени или алуминиеви врати

Плъзгащи системи с уникален дизайн. Уплътнението между каса и крило се реализира чрез специални четки. Системата е напълно приложима както при ново строителство, така и при подмяна на стари дограми.

Плъзгаща система, която предоставя възможности за производство с ниски разходи, без да прави компромис с качеството и функционалността. Класически вид, лесно изпълнима, без изненади както за производителя, така и за потребителя.

 

     уеб дизайн | Инапласт, София - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Зимни градини, Сенници

   
 безпрофилно остъкляване
 

       AL дограма

       алуминиева дограма

       ал дограма

       алуминиева дограма

       поставяне на алуминиева дограма

       алуминиева дограма

       алуминиева дограма

       алуминиева дограма

       щори