Инапласт, София - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Зимни градини, Сенници
начало - Инапласт, Софияпродукти - дограма, щори, сеннициуслуги - дограма, зимни градинигалерия - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Сенниципромоции - AL дограма, PVC дограмаконтакти - Инапласт, София
 
Алуминиева дограма

Защо Алуминий? Алуминият е материал с добра топлопроводимост, здравина и устойчивост на корозия. Той е лек, лесно се поддържа и има отличен външен вид. Това го прави подходящ материал за изработка на прозорци, витрини, входни врати и вътрешни преградни стени. Алуминиевите профили са два вида – с прекъснат термомост и без прекъснат термомост (т.нар. студен алуминий). За външно остъкляване се използват алуминиеви профили с прекъсната термовръзка. При тях за да се прекъсне топлинния поток и да се осигури по-добра топлоизолация вътрешната и външната част на профила са разделени чрез подходящ термоизолатор. Този тип профили се използват за жилищни, административни сгради, и търговски обекти. Поради високата цена и недостатъчен интерес от страна на потребителите, в момента фирмата предлага предимно продукти без прекъснат термомост. Алуминиевите профили без прекъсната термовръзка са подходящи за изработка на преградни стени, врати за баня, плъзгащи се системи и други вътрешни конструкции. При студеният алуминий недостатък се явява получаването на конденз при резки температурни амплитуди, ако се използва за външно остъкляване.

Алуминиевата дограма без термомост е добро решение за магазини и офисни помещения на приземен етаж, входни врати на блокове или остъкляване на тераси (с плъзгащи прозорци), които не се усвояват като жилищна площ.

Inaplast работи с алуминиеви профили на Altest, Exalco, Weiss Profil. Фирмата подбира за всяка отделна поръчка подходящ профил, който да отговаря както на очакванията на клиента, така и на спецификата на мястото, на което трябва да се монтира.

Система за алуминиева дограма с прекъснат термомост

Представяме ви отваряема система с прекъснат термомост на марката Exalco, която позволява изработката на всички възможни врати, прозорци и витрини на магазини, прави възможни дори най-сложните конструкции, като защитава помещенията от горещина, студ и шум. Със своя модерен дизайн тази серия гарантира постигането на най-високи естетически стандарти. Има система за водонепроницаемост с три EPDM уплътнения.


Система за алуминиева дограма – студен профил Pony на Altest


Отваряема система, която позволява изпълнението на всички възможни врати, прозорци и витрини на магазини, удовлетворяващи дори най-стриктните международни стандарти за качество. Алуминиевата дограма без термомост е добро решение за магазини и офисни помещения на първи и партерни етажи, входни врати на блокове или остъкляване на тераси (с плъзгащи прозорци), които не се усвояват като жилищна площ.

 • Използване на среден уплътнител – EPDM.

 • Използване на стандартен обков за алуминий.

 • Възможност за прахово боядисване в произволен цвят по RAL, дървесна имитация и други методи за повърхностна обработка – елоксация.

 • Опции за поставяне на стъклопакет с различна дебелина от 4мм до 24мм.


Система за алуминиева дограма - Алуминиево плъзгане без прекъснат термомост от Altest

Едно от основните предимства на системите  за плъзгане е, че спестяват пространство. Изключително  подходящо решение  при външни и вътрешни преграждания, външно барбекю , остъкляване на тераси, които имат за цел да затворят терасата, но не и да я използват като стая. Лесен и бюджетен вариант за вашите нужни.

 • Системата предлага единична, двойна и тройна каса.

 • Разнообразни възможности за пълнежи като: единично стъкло, стъклопакет, ПДЧ плоскости, термопанели и пълнеж тип хънтър с различна дебелина от 4мм до 20мм.

 • Възможност за прахово боядисване в произволен цвят по RAL , боядисване в дървесни декори и други методи за повърхностна обработка – елоксация.


Система сгъваеми врати тип хармоника
за затваряне на големи площи в магазини, басейни и веранди. Крилата са двойно сгъваеми с горно окачване в специален профил. Долу са водени по направляващ канал, което гарантира лесната им и безшумна употреба.

Вътрешни прегради

Офисни преградни системи, които осигуряват естетика, функционалност и лесно производство. Разнообразието от профили предлага възможност за монтиране на стъкла и панели с различни размери (осигурявайки добра шумоизолация), регулируеми венециански щори без видим механизъм и дървени или алуминиеви врати

Алуминиевите системи имат много предимства и ако трябва да обобщим някои от тях, то те са:

 • Алуминият е лек и много здрав материал, не подлежи на корозия и стареене

 • Дава възможност за монтаж на различни типове пълнежи с различни дебелини от 3 мм до 20 мм (единични стъкла с различни дебелини, стъклопакети, термопанел, ПДЧ, поликарбонат и др.).

 • Възможност за прахово боядисване в произволен цвят по RAL.

 • Олекотена система на плъзгане, на много добра цена.

 

     Инапласт, София - PVC дограма, AL дограма

   
 

 

       AL дограма

       AL дограма

       AL дограма

       AL дограма

       алуминиева дограма

       ал дограма

       алуминиева дограма

       поставяне на алуминиева дограма

       алуминиева дограма

       алуминиева дограма

       алуминиева дограма

       щори