Инапласт, София - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Зимни градини, Сенници
начало - Инапласт, Софияпродукти - дограма, щори, сеннициуслуги - дограма, зимни градинигалерия - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Сенниципромоции - AL дограма, PVC дограмаконтакти - Инапласт, София
 
Безпрофилно остъкляване

Друг предлаган продук от нас, е така нареченото безпрофилно или още познати като безрамково остъкляване. "Безпрофилно" не е точният термин, но ширината на касата е минимална, а вертикалните делители напълно липсват. Тази цялостно отваряема система привлича много от клиентите ни с простота и многофункционалността си. Кой не би искал тераса, която да може да използва максимално през всички сезони на годината. Тя не променя цялостната фасада на сградата и не изисква допълнителни разрешителни. Цялостната конструкция предпазва от вятър, дъжд, прах и намалява силата на звука. Стъклата, които се поставят са предимно триплекси или закалени, което ви гарантира сигурност за цялото семейство. При безпрофилното остъкляване наблюдаваме лесно почистване на стъклата от вън и от вътре, независимо от формата на терасата.

безпрофилно остъкляване

Безпрофилните системи, чудесно могат да се комбинират с  други предлагани от нас продукти като параваните и навесите от закален алуминий и поликарбонат. Повече за тях може да прочетете на страницата ни за навеси, козирки и външни капаци. Свързващите профили между двете конструкции са много добре подбрани от нашите специалисти за по-доброто функциониране както на безпрофилната система, така и на поставения навес. Това ви дава възможността да комбинирате желаните от вас продукти на едно място.

осткляване - безпрофилно

Безпрофилните подвижни стъклени системи имат широко приложение и затова са едни от най-популярните и предпочитани от много потребители в Европа. За външно приложение могат да се използват за остъкляване на балкони, хотели, ресторанти, магазини, басейни, веранди и перголи. За интериорно приложение можем да споменем, че се предпочитат за преграждане на офиси, големи помещения и конферентни зали.

 

     Инапласт, София - Безпрофилно остъкляване

   
 Безпрофилно остъкляване
 

       AL дограма

       алуминиева дограма

       ал дограма

       алуминиева дограма