Инапласт, София - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Зимни градини, Сенници
начало - Инапласт, Софияпродукти - дограма, щори, сеннициуслуги - дограма, зимни градинигалерия - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Сенниципромоции - AL дограма, PVC дограмаконтакти - Инапласт, София
 
Навеси, козирки и външни капаци

Приложение

Навесът основно се поставя за закриване на тераси и открити помещения, като предпазна мярка от снегонавявания, дъждове, слънце и други климатични условия. Съвременното строителство предлага на пазара много често само незакрити огромни тераси, които в един момент остават неизползваеми и с течение на времето започват да се появяват проблеми върху цялата сграда. Предлагаме различни и интресни модели в зависимост от вашите предпочитания и стил.

Навесът е идеално решение за покриването на открити тераси с по-малка или по-голяма открита площ. Когато площа е частично открита се поставя само козирка, а когато е изцяло открита се прави навес, който може да бъде съобразен с цвета и структурата на сградата.

навес  навес на тераса 

Видове навеси

Навес от закален алуминий и поликарбонат - Най-новите ни навеси, които изобретихме за вас се правят от закален алуминий /изключително издръжлив на тежки натоварвания и различни климатични условия/ и поликарбонат. Закаленият алуминий запазва цветът си и няма нужда да се лакира или боядисва. Алуминият не ръждясва, изглежда добре и е лесен за поддръжка, а ние можем да предложим различен дизайн на конструкциите.

Навес с метална конструкция - Друг вид навес може да бъде от метална конструкция, прахово боядисана за повече издръжливост на външни влияния и корозия.


Навес с дървена конструкция - навесът може да бъде от дървена конструкция с плътен покрив, който се състои от платно битумни керемиди, хидроизолация и отдолу ламперия.


Покривната част на навесът може да бъде от различен вид поликарбонат (клетъчен или плътен), различни видове закалени стъкла, триплекс или панели.
 
навес  навес на тераса 

Аксесоари

- улуци - към всеки навес може да се монтира и улук с цвят съобразен със сградата или вашите желания. Работим с 5 основни цвята – бял, черен, червен, кафяв и зелен. Най-често използвания цвят е кафевият, той е универсален.

- снегозадържащи елементи - тяхната роля се изразява в това да спират снега да не се изсипва изведнъж, което е сериозен проблем през зимата. Този проблем може да предизвика много материални щети и физически травми, така че не си спестявайте този крайно необходим аксесоар.

- алуминиеви простори – те са стават част от общата конструкция на навесът и придобиват един нов и елегантен стил.

навеси навес

Външни капаци

Това са онези стари капаци на вашата къща, но в един нов вид. Външните капаци са перфектния завършек на вашата стара къща, те ще и придадат много стил и уют. Те биват обикновени, а другите с регулеруеми ламели.Материала, от който са изработени е алуминий, което е гаранция за издръжливост. Капаците могат да бъдат бели, цветни и имитация на дърво.

  външен капак   външен капак  
 

 

     уеб дизайн | Инапласт, София - навеси, козирки, външни капаци

   
 безпрофилно остъкляване
 

        козирка

        козирка

        козирка

        навеси

        навес

        навеси

        навеси