Инапласт, София - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Зимни градини, Сенници
начало - Инапласт, Софияпродукти - дограма, щори, сеннициуслуги - дограма, зимни градинигалерия - PVC дограма, AL дограма, Щори, Мрежи и аксесоари, Сенниципромоции - AL дограма, PVC дограмаконтакти - Инапласт, София
 
Комарници и аксесоари
  • Статичен комарник (неотваряем) – те се изработват от алуминиев профил 20/40мм и специална мрежа. Тези мрежи са възможно най-евтиният вариант от изброените. Предназначени са предимно за прозорци с лесен достъп за монтаж (тип балконски). Изработват се в различни дървесни имитации или в цвят по RAL.

  • Комарник на панти (вкл. балконски врати) – този модел е един от най-предпочитаните комарници сред нашите клиенти. Предназначени са за почти всички прозорци и врати. Изработват се от алуминиева кутия, мрежа, външна и вътрешна пластмасова дръжка, пластмасови панти и шнапер. Изработват се в различни дървесни имитации или в цвят по RAL.

  • Ролетен комарник – те са предназначени както за еднокрили така и за двукрили прозорци. Изработват се в различни дървесни имитации или в цвят по RAL. При този вид комарник мрежата се намира в горния край на комарника навита на руло съхранена в алуминиева кутия. Мрежата се движи от горе на долу с помоща на алуминиеви водачи.

комарник комарник София

Подпрозоречни дъски

Подпрозоречните дъски се изработват от специален негорим ПВЦ материал, който е издръжлив при различни климатични условия. Лесни са за поддръжка и почистване с различни препрати. Те имат няколко предназначения, едно от най-важните е да спира еветуално стичаща се вода от прозорците при кондез или при други условия. Много хора ги предпочитат и като отлична поставка за саксии и други предмети. Важно условие при поръчката на подпрозоречни дъски, е че се монтират заедно с дограмата.

подпрозоречни дъски, комарници, мрежи

Външни алуминиеви козирки и первази

За ваше улеснение и комфорт, прозорците могат да бъдат снабдени както с вътрешни подпрозоречни дъски, така и с външни алуминиеви козирки и первази. Поставянето им придава завършен вид на всеки прозорец. В този случей, козирките имат преди всичко защитна функция и предпазват стъклата и дограмата от стичащата се вода от етажите и покривните конструкции. Поставянето на външен перваз ви спестява измазването на дограмата отвън със строителни материали – теракот, мрамор и други. Первазът спомага и за по-ефективно водоотливане на влагата, тъй като има изразен фабричен наклон.

козирки и первази, комарници

 

     уеб дизайн | Инапласт, София - Мрежи, первази, комарници

   
 безпрофилно остъкляване
 


       щори

        щори

        комарник

        комарници

        мрежи и комарници